Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Web design in Iasi

web design prezentare oferta Activitatea firmei 2webdesign este axata pe servicii de web design pentru firme din Iasi, servicii profesionale care exploateaza creativitatea si imaginatia, individualizand prezenta web a clientilor nostri. Oferim pentru promovarea si sustinerea afacerii Dvs. servicii web care includ design si dezvoltare de site-uri web, design de bannere, sigle si alte elemente de identitate vizuala, servicii de outsourcing si web hosting care sa aduca de partea Dvs. avantajele Internetului.

Servicii profesionale de web design in orasul Iasi – Haideti sa facem un site pe care toata lumea sa il remarce!

Locuiti in Iasi sau detineti o firma ce isi desfasoara activitatea in orasul Iasi? Noi venim de asemenea in intampinarea nevoilor Dumneavoastra cu servicii de print, realizare fotografii, sesiuni foto pentru produse, design outdoor si consultanta pentru orice nevoie.

  • realizare site-uri web personalizate pentru firme din Iasi
  • mentenanta web site-uri
  • promovare online, SEO local – Iasi
  • rezervare domenii .ro, .com, .net, etc.
  • hosting, server de mail, webmail
  • grafica publicitara

Preturi web design Iasi – cat costa crearea unui site

Preturile pentru realizarea unei pagini web depind de complexitatea proiectului,timpul necesar dezvoltãrii aplicatiei, volumul de informatie introdus, astfel încat preturile sunt negociabile în functie de amploarea proiectului. La cerere se pot oferii solutii la cheie care includ : rezervarea de nume (-www.numefirma.ro-), web design, up-load pe server, hosting anual, întretinere lunara.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...