Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Web design – o echipa de profesionisti la dispozitia dumneavoastra

Va oferim produse si servicii web peste media de piata

Ca firma de web design, ne bazam foarte mult pe relatiile noastre cu clientii si de aceea cerem la randul nostru seriozitate si implicare din partea acestora, fara de care consideram ca nu se pot realiza lucruri de calitate, cu eficienta maxima. Incercam in acelasi timp sa oferim solutii personalizate si flexibile, pentru a ajunge la proiecte unicat, si a evita pe cat se poate ideea „la moda” acum in Romania cat si in strainatate, in care sa oferim pachete de genul: web design, 2 layout-uri, 5 banner-e, 4 pagini in total = x euro.

Dar a nu se intelege gresit, pentru ca evaluarea proiectului se va face tot pe baza unor criterii bine definite, dar inclinand cat mai mult spre evaluarea conceptului grafic si a calitatii… nu a cantitatii. Acest criteriu se aplica in toate cazurile, indiferent ca este vorba de web design, logo design, orice alta solutie grafica sau de alta natura.

Despre 2webdesign…

De unde a pornit ideea? Simplu… din pasiunea noastra pentru desen, arta si frumos, dorinta de a face lucrurile cum trebuie, si pe de alta parte, din ideea ca orice porneste cu o schita, care apoi evolueaza si prinde forma, ajungand in final un produs complet.

Suntem o echipa de oameni din toate domeniile it, care in timp am acumulat experianta lucrand in firme de specialitate, web design-eri, programatori, coderi, editori etc., care usor am inceput sa ne detasam si sa ne dorim propria afacere, care sa ne ofere posibilitatea de a ne pune amprenta pe munca noastra, si astfel sa incercam sa atingem cele mai inalte standarde. Ne iubim munca, munca ce in general se reduce la design pagini web si realizarea de materiale publicitare.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...