Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Web design Pensiune – Realizare site prezentare

poza website hotel,pensiuneDetineti o pensiune si vreti sa o faceti cunoscuta in mediul online? Aveti nevoie de redesign pentru situl vechi sau o campanie profesionala de promovare online pentru pensiunea Dvs.?

Realizam site-uri de prezentare pentru pensiuni, optimizate cu un design deosebit cu un continut precis si toate functiile necesare pentru productivitate maxima. Asiguram servicii complete de realizare site, gazduire site si gazduire mail pentru pensiunea Dvs. Pentru ca pensiunea dumneavoastra sa aibe succesul garantat online, website-ul dumneavoastra va fi bine optimizat SEO pentru a corespunde cu toate standardele Google. Fiecare pagina a web site-ului va avea parte de o optimizare onpage constand in adaugarea tagurilor meta pentru fiecare pagina, validarea codului html si crearea de url-uri prietenoase pentru motoarele de cautare. La cerere putem realiza campanii de link building, inscriere in directoare web SEO, campanie de promovare pe retele de socializare ca Facebook sau Twitter, campanie de reclame prin Google Adwords, mass marketing mailing sau putem implementa alte strategii de marketing online,.

Printre serviciie oferite de firma noastra se numara:

inregistrare domenii web: .ro .eu .com .net .biz .org .info .name
servicii de hosting (gazduire) site-uri web
creare site-uri web de prezentare
creare magazine online
design logo pensiune
redesign site-uri invhecite
creare si transmitere newslettere
mentenanata web site
bannere web statice sau animate

Contactati-ne acum pentru oferta de pret web design site pensiune!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...