servicii web design pitestiServicii de web design in Pitesti: creare site, promovare online, gazduire web si logo design

Cresterea intr-o maniera exponentiala a numarului de utilizatori da o greutate din ce in ce mai mare conceptului de e-commerce si publicitate, Internetul dezvoltandu-se spre o uriasa piata de imagine.

Zilnic tot mai multe societati se conecteaza la INTERNET pentru a comunica, pentru a se prezenta, pentru a-si vinde produsele, deoarece comunicarea prin INTERNET a devenit cel mai rapid, eficient, flexibil si accesibil mod de a obtine audienta a sute de milioane de potentiali clienti!

De aceea, prezenta pe INTERNET, inseamna in primul rand imagine, iar aceasta este perceputa ca definitia oricarei firme. Folosirea serviciilor 2webdesign este o oportunitate de a crea cea mai potrivita imagine pentru a defini succesul dumneavoastra si de a impune imaginea societatii in intreaga lume.

Web design Pitesti  – Iata ce intelegem noi prin webdesign:

– organizare site functie de specific

– imagine unitara pentru intregul website

– evidentiere si departajare informatii

– navigare rapida, placuta

– comportament identic la diverse rezolutii

– optimizare grafica si html

– proiectare site in vederea actualizarii rapide

Printre serviciile oferite catre firme sau persoane din Pitesti enumeram:

1. Designul Complet al WebSite-ului

Va vom construi site-ul asa cum il doriti, folosind in acelasi timp experienta si cunostintele noastre pentru a va ghida in directia potrivita. Graficele create conform dorintelor dumneavoastra, continutul textului necesar prezentarii produsului/serviciului… orice altceva doriti, noi putem realiza.

2. Modificarea Designului Site-ului

Daca aveti deja un site si nu sunteti multumiti de el din diverse motive, noi il putem modifica in asa fel incat va arata exact asa cum ati sperat. Poate ca nu este bine indexat in motoarele de cautare, poate ca este realizat in ‘frame-uri’ si nu doriti acest lucru sau poate ca pur si simplu nu va place cum arata. In oricare din cazuri noi vom fi bucurosi sa il modificam pentru dumneavoastra.

3. Administrarea Site-ului

Daca aveti nevoie in mod regulat sa adaugati continut site-ului dumneavoastra, nu trebuie sa angajati un om care sa faca special acest lucru. Suntem extrem de maleabili si putem efectua modificarile pe care le doriti in cateva ore. Compania noastra va percepe fie o taxa lunara, fie o taxa pentru fiecare modificare (in functie de dorintele dumneavoastra).

4. Programare web la Cerere

Putem realiza cateva programe interactive site-ului dumneavoastra pentru a face prezenta clientului pe site mai placuta sau pentru a automatiza cateva dintre serviciile pe care le oferiti. Daca va imaginati o idee, sansele sunt ca noi sa o transformam in realitate pentru dumneavoastra.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...