Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Web design Responsive: Creare site-uri optimizate pentru dispozitive mobile

Site-urile noastre arata frumos pe orice dispozitiv.

Conceput cu o experiență perfectă de cross platform site-ul dvs. va fi perfect adaptat pentru mobile, tablete și vizitatori desktop.

Aproximativ 35-40% din traficul web va veni de la dispozitive mobile și tablete în acest an. Iar site-ul dvs. trebuie sa fie gata pregatit cu web design receptiv.

După cum știm cu toții, internetul a evoluat mult dincolo de browsere desktop. Fiecare site-ul este sustinut cu standarde web moderne pentru a asigura compatibilitatea cu toate platformele standard. Noi folosim metode de proiectare web responsive si un cod curat, rapid. De la Android, la iPhone, iPad și orice altceva, site-ul dvs. va arata ca acesta a fost construit pentru orice dispozitiv.

Aici, la 2webdesign noi am fost practica receptivă ca metoda de web design inca din prima zi. În cazul în care tehnologia a fost introdusa pentru prima dată in anumite proiecte, noi am văzut o oportunitate de a crea valoare și eficiență pentru clienții noștri, în cazul în care alții au fost doar frustrati de noțiunea de site-uri mobile costisitoare.

Incepand cu 2013 metoda noastra de web design responsive este complet integrata în orice proiect dezvoltat de firma noastra. Începând cu experiența utilizatorului și etapele de proiectare vizuale, suntem deja pregatiti pentru modul în care site-ul va funcționa receptiv.


Cream orice tip de site responsive (mobile friendly), optimizat SEO pentru Google. Site-ul tau va arata modern pe orice dispozitiv fie ca este tableta, telefon sau desktop

Va rugam sa folositi acest formular de cotatie pret pentru stabili detaliile de colaborare.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *