Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Web design Service Calculatoare: Reparatii, Consultanta IT

reparatii PC Agentia 2webdesign poate realiza orice tip de aplicaţie web specifica pentru firmele din domeniul it precum Service de calculatoare, Reparatii laptopuri sau firme de consultanta si outsourcing IT: site web prezentare, magazin on-line, catalog de prezentare sau portal-uri interactive.

Toate proiectele realizate de firma 2webdesign sunt livrate cu panouri de administrare web special concepute pentru a fi usor de configurat, modificat si de adaugat noi functionalitati cu usurinta. Site-ul dumneavoastra web va aparea printre primele in motoarele de cautare datorita optimizarii realizate inca de la inceputul proiectului. Firma noastra ofera si servicii de logo design, design carti de vizita, pliante, brosuri si alte materiale publicitare.

2webdesign ajuta companiile din domeniul IT sa evolueze folosind solutii tehnologice creative!

Realizam proiectele noastre in functie de cererea clientului, incepand de la zero sau folosind un template web. Firma dumneavoastră, un service de calculatoare sau de consultanta IT are nevoie să fie cunoscută in mediul online  si nu numai, de aceea un site de prezentare al afacerii este cea mai bună soluţie.

Garantam:

  • – Design personalizat al sitului web
  • – Panou de administrare
  • – Optimizat pentru google

Pentru a cere o oferta de pret in crearea si promovarea unui site web pentru un service de calculatoare sau reparatii laptop va rugam sa folositi formularul de cotatie sau trimiteti un mail pe office@2webdesign.ro


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...