Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Web design – site pentru agentie imobiliara

agentie imobiliaraFirma 2webdesign realizeaza situri complexe pentru agentii imobiliare cat si portaluri imobiliare interactive.

Site-urile de imobiliare create de noi beneficiaza de un panou de administrare facil si flexibil, un design profesional si optimizate seo pentru Google.

Printre functionalitatile si modulele disponibile la un site de imobiliare realizat de noi enumeram:

Motor de căutare / motor de căutare avansat cu Filtre de Cautare completa in site dupa: cuvant cheie, tipul tranzactiei, categorie, subcategorie, judet, oras, zona, pret, dotari imobil..etc

Din  panoul de administrare , administratorul de site poate creea si alte pagini text: ex: noutati, oferte, legislatie etc.. Aceasta sectiune este foarte simpla si intuitiva.Toate paginile de text sunt ca un document MS Word.

Posibilitate de înregistrare a agentilor

Posibilitatea de postare a anunturilor imobiliare de catre vizitatori

Contact [date contact] [localizare] [formular contact]

Contor de înregistrare a traficului

Modul de Noutăţi

Catalog oferte – listing de produse

Sistem de trimitere al ştirilor ( Newsletter )

Anunturi imobiliare – oferte speciale

Prețul pentru un website de imobiliare variază în funcție de complexitatea siteului.

imobiliare web design

Fiecare pagina web este personalizata pentru a raspunde cat mai bine solicitarilor agentiei imobiliare. Administrarea  web site-urilor concepute de noi pentru agentii imobiliare se face usor, fara a fi necesare cunostinte de programare.

2webdesign.ro vă pune la dispoziție, prin oferta de realizare site / web design, posibilitatea de a avea propria agenție imobiliară online. Pachetul web agentie imobiliara include: design site, design logo ( dacă este necesar ), număr nelimitat de oferte, text nelimitat și unul sau mai multe din modulele de mai sus.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Comments

  1. Frumos siteul agentiei imobiliare! bravo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...