Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Web design Slobozia

servicii publicitate online2webdesign Slobozia va pune la dispozitie servicii web design de calitate cu scopul de a va ajuta sa va faceti cunoscut in mediul online si nu numai!

Servicii web oferite catre firme si persoane fizice din Slobozia:

: : Crearea de  web site-uri profesionale de prezentare destinate promovarii firmei dumneavoastra si a serviciilor/produselor, atragerea de noii clienti, prezentarea si vanzarea produselor online

: : Optimizarea paginilor web pentru motoare de cautare – campanii de SEO

: : Intretinerea si actualizarea site-urilor – mententanta lunara  – gazduire web site – interventii si trainging web / SEO pe raza judetului Ialomita (Slobozia, Ialomita, Urziceni, Tandarei)

: : Design logo firma prezent pe site-ul companiei, documente, antete, pliante si carti de vizita

: : Realizare banner publicitar animat sau nu tip flash, gif, jpeg, png pentru reclama pe diferite site-uri, portaluri, forum-uri sau directoare

: : Realizare design carti de vizita si pliante pentru firme din Slobozia sau din judetul Ialomita

: : Consultanta IT privind cumpararea spatiului si domeniului potrivit site-ului


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...