servicii web design timisoara  Servicii profesionale de web design si development in Timisoara la cele mai bune preturi!  Doriti sa aveti o pagina de prezentare a firmei pe Internet? Echipa noastra de programatori si webdesigneri are experienta, abilitatea, cunostintele si uneltele necesare pentru realizarea unui site care sa va reprezinte oriunde in lume.

Site-urile noastre sunt interactive si deci va vor aduce vizitatori. In acelasi timp site-urile noastre sunt o oglinda virtuala a afacerii fiecarui client. Preturile pentru pagini web sunt competitive, la fel si cele pentru bannere si logo-uri.  Nicicand realizarea unui site web nu a fost mai usoara si mai la indemana.

Web design personalizat pentru firme din Timisoara

Fiecare site realizat de firma 2webdesign se doreste a reflecta cerintele specifice exprimate de client, astfel incat sa devina un instrument eficace si la indemana pentru succesul afacerii.

Preturi web design Timisoara – creare site si administrare pagina de internet

    Pentru realizarea unor site-uri cu  panou de administrare, costurile sunt negociabile.

    Preturile pentru serviciile web se stabilesc in functie de complexitatea proiectelor, timpul necesar dezvoltarii lor si volumul de informatii precesata.

    Actualizarea site-ului se poate realiza zilnic, saptamanal sau lunar.

    Pentru administrare / intretinere web site putem stabili un pret lunar sau pret per interventie

    Preturile pentru portaluri web difera in functie de volumul de informatii.

    In cazul in care doriti o prezentare bilingva, pentru paginile celei de a doua varianta se percepe o taxa de 50% din pretul standard.

 

La cerere se pot oferi solutii la cheie care includ: gazduire, rezervare nume, intretinere, promovare. Va rugam sa ne contactati pentru cotatia de pret!

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...