Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Web site design – proiecte finantate din fonduri europene

web design proiect european ueAveti  un proiect european derulat in Romania? Firma noastra va poate ajuta cu servicii profesionale de web site design, gazduire web, creare grafica si promovare online.

 

2webdesign reprezinta o  firma de web design ce ofera servicii profesionale de creare si promovare de site-uri web pentru judetele: Bucuresti, Constanta, Iasi, Timis, Dolj, Braila dar si pentru toata Romania.

Servicii in materie de web design si promovare site

 • Site-uri de prezentare
 • Portaluri web complexe
 • Site-uri de agenție imobiliară
 • Site-uri agenție de turism
 • Magazine online
 • Aplicații web  personalizate
 • Optimizare web SEO
 • Optimizare web SEM – PPC
 • Campanii de publicitate prin Google Adwords

Proiecte europene – bani pentru site-uri pe internet:

Aveti o afacere online sau doriti sa organizati cursuri de calificare pentru persoanele interesate? Atunci puteti  aproape 1.7 milioane de lei de la Uniunea Europeana. Banii sunt destinati investitiilor in proiecte online. Exista insa si o serie de  conditii de eligibilitate pentru aceste  fonduri europene. Pentru un proiect de comert electronic (un site de tip magazin online ), UE iti plateste 70% din valoarea proiectului daca IMM-ul tau (Intreprinderi Mici si Mijlocii) nu are sediul in Capitala.

In caz contrar, vei incasa doar 60%.  In primul rand va trebui sa alegi  o firma de consultanta, apoi intocmesti documentatia pentru avizele necesare, studiul de fezabilitate si completezi cererea de finantare. In cele din urma predai proiectul european. Dacanu  prea te descurci in materie de  consultanta este  recomandat sa alegi firma specializata. Uniunea Europeana (UE)  se pare ca deconteaza si o parte din banii cheltuiti pe asemenea servicii de consultanta.

Tipuri de Fonduri Structurale – fonduri administrate de Comisia Europeana

 

Fondurile Structurale și de Coeziune (FSC), sau Instrumentele Structurale, sunt instrumentele financiare prin care Uniunea Europeană acționează pentru eliminarea disparităților economice și sociale între regiuni, în scopul realizării coeziunii economice și sociale.

Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) – este fondul structural care finanțează în principal infrastructura, investițiile generatoare de locuri de muncă, proiectele de dezvoltare locală și ajutoarele pentru intreprinderile mici si mijlocii. Deși a pastrat denumirea, a suferit o serie de reorientări strategice față de perioada 2000-2006.

Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) – este instrumentul de tip structural, parte a Politicii Agricole Comune, care contribuie la îndeplinirea obiectivelor de creștere a competitivității agricole și forestiere, de management agricol și mediu, de îmbunătățire a calității vieții și diversificare a activităților economice în perimetre ce variază de la zone rurale cu populație redusă până la zonele rurale periurbane aflate în declin sub presiunea centrelor urbane. FEADR inlocuieste FEOGA, instrument activ în perioada 2000-2006.

Fondul European pentru Pescuit (FEP) – este instrumentul de tip structural, parte a Politicii Comune de Pescuit, care se concentrează asupra continuității activităților de pescuit și exploatare ratională și protejării resurselor de pescuit, dezvoltării de intreprinderi viabile în sectorul de pescuit, dezvoltării și îmbunătățirii calității vieții din zonele dependente de pescuit. FEP a înlocuit Instrumentul Financiar pentru Orientarea Pescuitului (IFOP), care a fost lansat în anul 1995. FEP dispune de un buget de 4,3 miliarde de euro pentru perioada 2007 – 2013.

Fondul Social European (FSE) – este fondul structural care promovează reintegrarea în muncă a șomerilor și a grupurilor defavorizate, prin finanțarea activităților de formare profesională și asistență în procesul de recrutare. FSE și-a păstrat denumirea și obiectivele din perioada 2000-2006.

Fondul de Coeziune (FC) este instrumentul structural ce cofinantează nu programe, ci mari proiecte în materie de mediu, rețele de transport transeuropene și domenii de dezvoltare durabile ce aduc beneficii protecției mediului (eficiență energetică și energie regenerabilă, transport intermodal, transport urban și transport public ecologic.

Operatiunea 3.3.2
„Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii
on-line pentru afaceri”

Axa III „Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”

Domeniul Major de Interventie 3 – Sustinerea e-economiei

Domeniul Major de Interventie 3 -„Sustinerea e-economiei” are urmatoarele obiective specifice:
 • cresterea eficientei firmelor prin reorganizarea tuturor proceselor interne pe baza unui sistem informatic;
 • introducerea de sisteme TIC moderne ce incurajeaza inovarea si/sau ofera sprijin pentru imbunatatirea deciziilor managementului;
 • dezvoltarea comertului electronic si incurajarea intrarii IMM-lor pe piata internationala;
 • extinderea utilizarii aplicatiilor de instruire online.
Apelul de proiecte pentru aceasta operatiune va fi redeschis la inceputul lunii mai a anului 2010, iar procedura de inscriere a proiectelor va fi cea de „inscriere continua” (un proiect inscris va intra imediat in evaluare, nu se va mai astepta incheierea perioadei de depunere pentru a se evalua toate proiectele odata). In aceasta procedura este importanta ordinea cronologica a depunerii proiectelor deoarece acceptul este acordat in functie de data depunerii cererilor si de scorul minim stabilit prin criteriile de selectie (primul venit – primul servit).
Informatii utile asupra acestei linii de finantare:

  1. Solicitanti eligibili
   IMM-uri definite conform Legii nr.346/2004, cu modificarile si completarile ulterioare.
  2. Activitati eligibile
   Achizitionarea de aplicatii software, echipamente TIC si alte mijloace fixe necesare, servicii de consultanta si training specializat pentru:

   • Implementarea de sisteme informatice de comert electronic;
   • Implementarea de sisteme informatice privind licitatii electronice;
   • Implementarea de sisteme informatice pentru tranzactii electronice securizate;
   • Implementarea de sisteme informatice de e-payment (plati electronice);
   • Implementarea de sisteme de e-learning (invatamant la distanta) pentru IMM-uri;
   • Implementarea altor sisteme informatice privind dezvoltarea/optimizarea activitatii companiei (B2B, B2C).
  3. Forma de finantare a proiectului
   Ajutorul se acorda sub forma de granturi nerambursabile si se bazeaza pe urmatoarele scheme:

   • schema de ajutor de stat regional pentru investitii;
   • schema de ajutor de minimis.
  4. Rata maxima de cofinantare:
   Tip de cheltuialaTip de intreprindereZona in care se implementeaza proiectul% din valoarea eligibila a proiectului
   Bucuresti si judetul IlfovCelelalte judete
   Ajutor de stat
   regional pentru investitii
   InvestitiiMicro60%70%Minim 75%
   Mica
   Mijlocie50%60%
   Ajutor „de minimis”Instruire, consultanta, audit, informare si publicitateMicro70%Maxim 25%
   Mica
   Mijlocie

   Observatie: Pentru sectorul transporturi, indiferent de marimea IMM-ului, rata de co-finantare pentru capitolul de investitii va fi de 40% in Bucuresti si judetul Ilfov si de 50% in celelalte judete.

 1. Marimea finantarii acordate:
  • Valoarea maxima a finantarii acordate: 1.640.000 LEI.
  • Valoarea minima a finantarii acordate: 35.000 LEI.

   

Echipa 2webdesign.ro – intotdeauna prompti, seriosi si ne implicam maxim in fiecare proiect, indiferent de complexitatea acestuia!

Toate site-urile web create de noi se pot edita foarte usor cu ajutorul unui modul de administrare. De asemenea orice magazin online creat de firma noastra web design permite un numar nelimitat de produse precum si adaugarea / modificarea facila a produsele existente in magazinul virtual.

Apelati cu incredere la firma noastra de web design daca doriti realizarea unui web site de prezentare sau un magazin online pentru un proiect european! Vă invităm să ne contactaţi pentru orice fel de solicitare, cu siguranta vom gasi solutia perfecta!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...