Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Website design: SANATATE SI ASISTENTA SOCIALA – Spitale – Clinici

web design centru medicalRealizăm o gama largă de site-uri web pentru institutii sau firme ce activeaza in domeniul sanatatii: de la site-uri de prezentare la cataloage online de produse, magazine online sau portaluri web.

Specializarea de baza a firmei 2webdesign este asistenta firmelor mici si mijlocii in tranzitia spre mediul online prin oferirea unor servicii profesionale de web design! De asemenea putem face fata cu succes unor proiecte complexe de optimizare web si promovare si publicitate online.

Avem experienţa considerabila în crearea de web site-uri cu conţinut dinamic, ce utilizează baze de date (MySQL), metode avansate de autentificare si o suita de tehnologii de ultimă oră în domeniul dezvoltării web.

Echipa noastra este capabila sa realizeze orice proiect web ce implica firme sau institutii din domeniul sanatatii: web site design, gazduire, optimizare web, internet marketing, template design, magazine online, dezvoltare de aplicatii web complexe si chiar consultanta permanenta.

Putem oferi solutii web complete pentru urmatoarele tipuri de organizatii:

 • Web design Asigurari Medicale
  Web design Cabinete Radiologie
  Web design Farmacii
  Web design Fime Medicamente
  Web design Spitale
  Web design Asistenta sociala
  Web design Cabinete Medicale
  Web design Cabinete Stomatologice
  Web design Fitness
  Web design Produse Naturiste

Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...