Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

WordPress Web design: realizam orice tip de web site bazat pe platforma WordPress

Aveti nevoie de un web site realizat in WordPress – un CMS de top? Cautati pe cineva care sa va ajute ca site-ul Dvs. creat in WordPress sa ajunga in topul cautarilor google?

Echipa noastra de specialisti realizeza site-uri cu cerințe complexe pe platforma WordPress. WordPress e un CMS foarte flexibil, de ultima generatie, flexibil si SEO friendly, WordPress CMS nu oferă doar module de instalat și configurat, oferă dezvoltatorului și instrumente cu care el poate construi conținul personalizat pe care, mai târziu il poate prezenta în felul dorit de el. Cu ajutorul aplicatiei CMS WordPress pot realiza ușor la cerere portal de stiri, anunturi, retele sociale, imobiliare, situri de turism, catalog online, portal pentru ziare mari,director online si multe alte aplicatii ce pot fi realizate datorita fiabilitatii platformei WordPress!

  • site-uri in WordPress simple, web design pentru un site de prezentare
  • site-uri  in WordPress de complexitate medie cu interfata de administrare [CMS]
  • site-uri in WordPress  de complexitate mare, gen portaluri sau magazine online in WordPress

Daca este facuta in mod corect, programarea web pentru WordPress este egala in eficienta, usurinta in utilizare si experienta mai interactiva pentru utilizatorii noului site WP (WordPress).

2webdesign ofera servicii profesionale de WordPress web design, web development, realizare pagini web, site-uri web de prezentare firma cu WordPress , optimizare web WordPress pentru motoarele de cautare, SEO WordPress , marketing si promovare on-line, WordPress newsletters, logo design, conceptie si realizare sigle firma, propuneri slogan, identitate corporativa, identitate firma, grafica publicitara, productie publicitara completa, la preturile cele mai competitive in raport calitate – pret, atat in Bucuresti cat si in restul tarii.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...